Ervaringen

Van ouders en kraamverzorgsters

Ouders van Jim en Sem

uit Garnwerd
Tijdens onze eerste zwangerschap zijn we, na een overstap, bij Aine terechtgekomen. Hier voelden wij ons meteen op ons gemak. Het is natuurlijk allemaal spannend en nieuw, maar door jullie rust en nuchterheid zijn we geweldig begeleid.

Mijn eerste bevalling werd begeleid door Manny en de tweede door Paulien. Ik wilde graag thuis bevallen en ben ook ontzettend blij dat dit gelukt is. Zowel Manny als Paulien hebben me er geweldig doorheen gesleept. De bevallingen gingen erg snel, maar er was gewoon geen stress in huis. Dat kan alleen als je verloskundige weet wat ze doet en goed is in haar vak. Dat is bij Manny en Paulien ongetwijfeld zo!

Allebei bedankt voor jullie goede zorgen.

Ouders van Nolan en Vera

uit Winsum
Bij ons eerste kindje een goede ervaring gehad bij Aine, dus bij de 2e zwangerschap was de keuze snel gemaakt. Mede dankzij jullie weer een super zwangerschap en bevalling gehad. De eerste periode van de zwangerschap was erg spannend i.v.m. bloedingen, maar we konden altijd bij jullie terecht met vragen en extra echo’s, wat erg fijn was!

De zorg was prettig doordat jullie lief en rustig te werk gaan maar ook echte aanpakkers zijn. We konden volledig op jullie vertrouwen en jullie namen echt de tijd voor ons.

Hartstikke bedankt voor de goede en fijne begeleiding tijdens deze bijzondere periode.

Anita

kraamverzorgster
Het is altijd erg fijn om met jullie samen te werken. Jullie staan altijd voor de cliënt en voor ons, kraamverzorgsters, klaar. Wij kunnen jullie altijd bellen voor overleg. Ik weet wat ik aan jullie heb!

Woorden die me binnen schieten als ik aan jullie denk: laagdrempelig, discreet, jullie nemen alle tijd voor de cliënt, zorgvuldig, kundig, jullie komen vaak langs in de kraamtijd, altijd bereikbaar, veel liefde voor het vak, veel begeleiding ook na de kraamtijd als de kraamverzorgster weg is.

Ouders van Stijn

uit Eenrum
Via een vriendin hoorde ik van Aine, ze was erg positief. Op internet heb ik bekeken welke verloskundigen nog meer bij ons in de buurt zitten. Na het lezen van de verschillende websites heb ik contact opgenomen met Aine. Tijdens de eerste afspraak voelde het meteen vertrouwd.

Wat zowel ik als mijn partner belangrijk vinden is dat iemand rust uitstraalt en alles een beetje nuchter bekijkt. Dit is zeker het geval geweest. Er wordt goed ingespeeld op wie je bent als persoon en wat je nodig bent. Op de momenten dat ik onzeker was kon ik altijd telefonisch contact opnemen. En als het nodig was kon ik langs komen of kwam er iemand bij mij langs. Wat ik super vond was dat er in de praktijk een echo apparaat aanwezig was. Je hoeft dan niet steeds naar een vreemde om naar je kindje te kunnen kijken.

Tijdens mijn bevalling heb ik grote steun gehad aan Manny. Ze bleef rustig en ik merkte aan alles dat ze ervaring had en me er doorheen zal helpen. Als iemand in de omgeving zwanger is zal ik zeker Aine aanraden!

Paula

Kraamverzorgster
Het is fijn om met Aine samen te werken, je weet wat je aan ze hebt en hoe ze over bepaalde situaties denken. De zorg voor hun cliënten doen ze met liefde en bijna niets is te gek! Echt 24 uur bereikbaar en altijd meedenken met de cliënt en kraamverzorgster

Trotse ouders van Luuk en Teun

uit Warffum
Wij hebben gekozen voor Aine op aanraden van onze huisarts. Hij had goede ervaringen met de verloskundigen en er was ook een spreekuur in ons gezondheidscentrum. Wij hebben in alle zwangerschappen begeleiding gehad van Manny en Paulien. Ze zijn deskundig, betrokken en integer. Geen enkele risico's worden genomen en je kan altijd met ze overleggen als je twijfelt of onzeker bent.

De bevalling van onze oudste zoon eindigde in een verloskamer van het UMCG en ondanks de medische indicatie bleef Paulien nog een tijdje bij ons voor een rustige overdracht.

Onze tweede zoon bleek bij de combinatietest een chromosomale afwijking te hebben en daardoor werd die zwangerschap en het beëindigen ervan vooral een medisch traject. Desondanks bleven Manny en Paulien betrokken en hebben we veel gehad aan hun nazorg en de gesprekken.

Onze jongste zoon is supersnel onverwacht thuis geboren. Improviseren en samen als een team een kindje op de wereld zetten. We vonden het een geweldige ervaring. We bevelen Aine van harte aan!

Opzoek naar een verloskundige?

Wij begeleiden jou bevalling, zowel thuis als poliklinisch in het ziekenhuis. Bij ons krijg je een continue begeleiding tijdens de bevalling, vaak ook na overdracht.

Ouders van Dani en Jens

uit winsum
Zowel tijdens de eerste als tijdens de tweede zwangerschap stonden wij onder controle bij verloskundige praktijk Aine.

Ik vond het prettig om maar met twee verschillende verloskundigen te maken te hebben en hen beide te zien tijdens de controles. Beide verloskundigen hebben wij als erg betrokken ervaren. Ze weten wie er voor hen zit en wat er rondom de zwangerschap speelt.

Tijdens de tweede zwangerschap was er ook de mogelijkheid om echo's te laten maken bij Aine. Dit heeft voor ons een paar ritjes naar Groningen gescheeld.

Paulien heeft onze oudste zoon ter wereld geholpen en Manny onze jongste zoon. Ik vond het heel fijn dat er tijdens de nacontroles alle tijd was om nog even na te kletsen over de bevalling en dat ze echt dag en nacht klaar staan met raad en daad. Beide verloskundigen zijn erg betrokken, luisteren goed en zien vooral waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Samengevat: voor een professionele en persoonlijke begeleiding raden wij verloskundigenpraktijk Aine zeker aan!

Ouders van Gilles en Juliet

uit Winsum
Manny en Paulien zijn allebei de rustheid zelve. Precies wat ik nodig had in de bijzondere, maar ook spannende tijd van zwanger zijn en bevallen. Ze zijn heel betrokken, deskundig en vooral fijn: altijd bereikbaar. Zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling. Even bellen met een vraag, of even gerustgesteld worden.

Omdat ik bij mijn eerste zwangerschap geen goede 20-weken echo had – wat later gelukkig allemaal goed bleek – vond ik het maken van echo’s geen pretje. Voor mij was het daarom een uitkomst dat Aine een eigen echo-spreekuur heeft. Gewoon bij je eigen verloskundige, en je kunt er zo terecht.

Willa

Kraamverzorgster
Fijne verloskundigen om mee te werken. Vertrouwd. Rustig. We weten wat we aan elkaar hebben Met hart voor de cliënt.

Ouders van Roos

uit Winsum
Tijdens de zwangerschap van vriendinnen en bekenden hoorde ik vaak de naam Manny of Paulien vallen. Na het noemen van die twee namen, kwamen er een positieve verhalen naar voren, waaruit vooral betrokkenheid, professionaliteit, warmte en rust naar voren kwamen.

Toen ik zelf zwanger was, was de keuze voor Verloskundigenpraktijk Aine dan ook snel gemaakt. Een kleinschalige praktijk, die nauw betrokken is vanaf mijn zwangerschap tot na de bevalling van ons kindje.

Ik heb dit daadwerkelijk ook zo mogen ervaren. Professionaliteit door signalen die ze opvingen en directe acties die daar uit voort kwamen, controles die ze uitvoerden, tips en adviezen die ze gaven en de vele informatie die ze konden geven.

Door de betrokkenheid en de rust die ze uitstraalden, was het laagdrempelig om vele vragen te stellen, te bellen of langs te gaan. Zowel voor mij als mijn man. Dankzij de zorg van Manny en Paulien, kon ik genieten van mijn zwangerschap en met een gerust gevoel toe leven naar de bevalling.

Ook na de bevalling waren ze betrokken, en kon ik bij ze terecht voor mijn vragen. Ze namen mijn onzekerheden weg, door hun geruststellende antwoorden en adviezen.

Ik raad deze twee vertrouwde verloskundigen, Manny en Paulien van Verloskundigenpraktijk Aine, bij iedereen aan.

Ouders van Levi en Samuel

uit Rasquert
Onze ervaringen met verloskundigenpraktijk Aine zijn heel positief. Manny en Paulien hebben ons begeleid bij de zwangerschappen en geboortes van onze twee zoons. Twee lieve, betrokken, geduldige en kundige verloskundigen!

Naast de vaste controles konden we altijd terecht met vragen en bij enige twijfel zorgden ze voor extra controles of een doorverwijzing. Ook de aanwezigheid tijdens de bevalling en bezoek in de kraamtijd was erg fijn. De zorg werd gekenmerkt door goede coaching, het handelen naar welke wensen wij zelf hadden en wat het beste is voor moeder en kind. Wij kunnen Aine aan iedereen aanbevelen!