Skip to main content

Ervaringen

Van ouders en kraamverzorgsters

Ouders van Teun, Wieke, Noore en Job

Hele fijne begeleiding, goed afgestemd op het hele gezin. Fijn dat de andere kindjes altijd mee mochten waar mogelijk in de corona pandemie.
De bevalling met Heidi was ontzettend fijn, ze was er als ik haar nodig had en was op de achtergrond waar kon. Zonder woorden voelde ze dit perfect aan.


Ouders van Saar en Matz

De verloskundigen van Aine zijn erg betrokken en luisteren goed naar je wensen. Ik heb me altijd erg begrepen gevoeld en gesteund. Dankzij deze toppers heb ik een fijne zwangerschap gehad en twee fantastische bevallingen.


Ouders van Sem

Fantastische lieve en zorgzame verloskundigen. Wij voelden ons erg welkom en gehoord, het was een warm bad waar je in kwam. Mochten wij nogmaals zwanger raken dan zou ik zeker weer naar hun gaan


Ouders van Sofie, Daan en Jens

Twee keer bij Aine in zorg geweest en ontzettend veel goede herinneringen aan. In 2020 bij onze dochter tijdens de 1e covid uitbraak en 2022 bij onze tweeling. We waren natuurlijk onder controle in het ziekenhuis, maar ze bleven in beeld en wij werden vaak gebeld hoe het ging. Na de bevalling kwamen ze op huisbezoek wat ons nog een heel fijn gevoel gaf, een mooie afsluiter! Bedankt!.


Ouders van Julan en Lili

Al in de vroege zwangerschap had ik HG. Een vervelende ziekte tijdens zwangerschap. Heidi en haar team steunden mij in het gehele traject en waren kundig op het gebied van HG. Ondanks dat er veel medische zorg was bleven de verloskundige betrokken.

Hier geen kindjes meer, ons gezin in compleet. Ik zou Aine absoluut aanraden


Ouders van Levy en Fayèn

Een fijn team wat goede ondersteuning bied in de zwangerschap en tijdens de bevalling. Geef goede tips wanneer dit nodig is. Je kunt ze altijd bellen wanneer je ergens niet uitkomt of mee zit. Professionele hulp, vriendelijk en makkelijk contact. Fijne tijden met hun gehad bij beide zwangerschappen en bevallingen.


Ouders van Sytze, Jurre en Nynke

Het is fijn om met Aine samen te werken, je weet wat je aan ze hebt en hoe ze over bepaalde situaties denken. De zorg voor hun cliënten doen ze met liefde en bijna niets is te gek! Echt 24 uur bereikbaar en altijd meedenken met de cliënt en kraamverzorgster

Ouders van Mika

Heel fijne begeleiding van de verloskundigen, we konden vertrouwen op Heidi, dat gaf een heel gerust gevoel


Ouders van Esmay, Sem, Daan en Luuk

Wij hebben een fijne begeleiding en zorg gehad van verloskundigenpraktijk Aine rondom de zwangerschappen en bevallingen van onze jongens. We hebben voor Aine gekozen vanwege de positieve ervaring van anderen. Ook wij waren erg tevreden over Aine. Met onze eerste zoon een hele fijne thuisbevalling gehad met begeleiding van Paulien. Super relaxed, lief en zorgzaam! Bij de zwangerschap van onze 2e zoon weer een super begeleiding mogen ervaren! Op het allerlaatste moment helaas medisch geworden, maar ondanks dat toch veel contact gehad met Heidi rondom de bevalling met liefde, zorg en humor! Fijn dat het contact zo gemakkelijk ging en super tevreden over de vakkundige en betrouwbare zorg!


Ouders van Mees, Joris, Sam en Saar

Bij mijn eerste twee zwangerschappen moest ik al vrij snel worden overdragen aan het ziekenhuis (1 keer wegens een tweeling zwangerschap en 1 keer om medische redenen). Toch kreeg ik regelmatig een telefoontje van de verloskundigen van Aine om te vragen hoe het ging, en voelden de bezoekjes tijdens de kraamweek daardoor toch heel vertrouwd.

Gedurende mijn laatste zwangerschap mochten we gelukkig wel bij Aine blijven, en keek ik iedere keer weer uit naar de gezellige controles. We hadden eigenlijk voor een poli-klinische bevalling gekozen, maar omdat de ziekenhuizen in Groningen vol waren en de bevalling heel snel ging, besloten we vol vertrouwen dat we het samen met Heidi ook thuis aandurfden. Ik mag terugkijken op een hele mooie thuisbevalling, in een relaxte sfeer en met rustige begeleiding. Ik raad deze verloskundigenpraktijk iedereen aan!

Opzoek naar een verloskundige?

Wij begeleiden jouw bevalling, zowel thuis als poliklinisch in het ziekenhuis. Bij ons krijg je een continue begeleiding tijdens de bevalling, vaak ook na overdracht.

Ouders van Dani en Jens

uit winsum

Zowel tijdens de eerste als tijdens de tweede zwangerschap stonden wij onder controle bij verloskundige praktijk Aine.

Ik vond het prettig om maar met twee verschillende verloskundigen te maken te hebben en hen beide te zien tijdens de controles. Beide verloskundigen hebben wij als erg betrokken ervaren. Ze weten wie er voor hen zit en wat er rondom de zwangerschap speelt.

Tijdens de tweede zwangerschap was er ook de mogelijkheid om echo’s te laten maken bij Aine. Dit heeft voor ons een paar ritjes naar Groningen gescheeld.

Ik vond het heel fijn dat er tijdens de nacontroles alle tijd was om nog even na te kletsen over de bevalling en dat ze echt dag en nacht klaar staan met raad en daad. Beide verloskundigen zijn erg betrokken, luisteren goed en zien vooral waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Samengevat: voor een professionele en persoonlijke begeleiding raden wij verloskundigenpraktijk Aine zeker aan!


Ouders van Gilles en Juliet

De verloskundigen zijn allebei de rustheid zelve. Precies wat ik nodig had in de bijzondere, maar ook spannende tijd van zwanger zijn en bevallen. Ze zijn heel betrokken, deskundig en vooral fijn: altijd bereikbaar. Zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling. Even bellen met een vraag, of even gerustgesteld worden.

Omdat ik bij mijn eerste zwangerschap geen goede 20-weken echo had – wat later gelukkig allemaal goed bleek – vond ik het maken van echo’s geen pretje. Voor mij was het daarom een uitkomst dat Aine een eigen echo-spreekuur heeft. Gewoon bij je eigen verloskundige, en je kunt er zo terecht.


Willa

Fijne verloskundigen om mee te werken. Vertrouwd. Rustig. We weten wat we aan elkaar hebben Met hart voor de cliënt.

Ouders van Roos

Tijdens de zwangerschap van vriendinnen en bekenden hoorde ik vaak de namen van de verloskundigen van Aine vallen. Na het noemen van die namen, kwamen er een positieve verhalen naar voren, waaruit vooral betrokkenheid, professionaliteit, warmte en rust naar voren kwamen.

Toen ik zelf zwanger was, was de keuze voor Verloskundigenpraktijk Aine dan ook snel gemaakt. Een kleinschalige praktijk, die nauw betrokken is vanaf mijn zwangerschap tot na de bevalling van ons kindje.

Ik heb dit daadwerkelijk ook zo mogen ervaren. Professionaliteit door signalen die ze opvingen en directe acties die daar uit voort kwamen, controles die ze uitvoerden, tips en adviezen die ze gaven en de vele informatie die ze konden geven.

Door de betrokkenheid en de rust die ze uitstraalden, was het laagdrempelig om vele vragen te stellen, te bellen of langs te gaan. Zowel voor mij als mijn man. Dankzij de zorg, kon ik genieten van mijn zwangerschap en met een gerust gevoel toe leven naar de bevalling.

Ook na de bevalling waren ze betrokken, en kon ik bij ze terecht voor mijn vragen. Ze namen mijn onzekerheden weg, door hun geruststellende antwoorden en adviezen.

Ik raad deze twee vertrouwde verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Aine, bij iedereen aan.


Ouders van Levi en Samuel

Onze ervaringen met verloskundigenpraktijk Aine zijn heel positief. Ze hebben ons begeleid bij de zwangerschappen en geboortes van onze twee zoons. Twee lieve, betrokken, geduldige en kundige verloskundigen!

Naast de vaste controles konden we altijd terecht met vragen en bij enige twijfel zorgden ze voor extra controles of een doorverwijzing. Ook de aanwezigheid tijdens de bevalling en bezoek in de kraamtijd was erg fijn. De zorg werd gekenmerkt door goede coaching, het handelen naar welke wensen wij zelf hadden en wat het beste is voor moeder en kind. Wij kunnen Aine aan iedereen aanbevelen!