Skip to main content

Over ons

Het team bestaat uit drie vaste verloskundigen, Heidi de Boer, Nienke Boersma en Dian Haak. Wij doen ons werk met veel plezier en zijn erg betrokken bij onze cliënten. Wij vinden het opbouwen van een vertrouwensrelatie en toegankelijke en professionele zorg waarin de cliënt centraal staat erg belangrijk. Daarnaast willen wij laagdrempelige en toegankelijk zorg bieden, waarbij iedereen de tijd en aandacht kan krijgen die nodig is en willen we ook dat onze praktijk toegankelijk is voor mensen die niet bij ons in zorg zijn.

Wij begeleiden zwangere vrouwen en hun partner, bevallingen in alle houdingen, ook onder water, thuis en in het ziekenhuis van jullie keuze en (losse) kraambedden. Bij ons krijg je continue begeleiding, vaak ook na overdracht.

Onze reguliere verloskundige zorg is uitgebreid met:

  • Een eigen echo praktijk
  • Uitleen van borstkolven en bevalbaden
  • Anticonceptiezorg
Benieuwd naar de ervaringen van onze clienten?

Samenwerking ziekenhuizen

Verloskundigenpraktijk Aine heeft een nauwe samenwerking met zowel het UMCG als het Martini Ziekenhuis. Wij zijn actief in werkgroepen van de Martini Geboorte Groep, een samenwerking met verloskundigenpraktijken rondom Groningen, gynaecologen, kraamzorg en het Martini Ziekenhuis. Mocht je in het ziekenhuis willen of moeten bevallen dan bepaal jij in welk ziekenhuis je dit wilt gaan doen.

Samenwerking huisartsen

10 jaar geleden hebben de huisartsen uit de regio de totale geboortezorg aan ons overgedragen. Met elke huisarts hebben wij een goed contact en samenwerking.

 

Heidi de Boer

Mijn naam is Heidi de Boer, ik ben moeder van een dochter Quinty Danique en een zoon, Julian Elijah. Ik ben in september 2013 afgestudeerd aan de Verloskundige Academie in Amsterdam. Voordat ik in 2009 aan deze studie begon, werkte ik met veel plezier in een dierenartsenpraktijk in Amersfoort, maar de verloskunde bleek toch mijn passie. In de begeleiding van zwangerschap en bevalling vind ik het werken in een klein team met persoonlijke aandacht voor mijn cliënt, zorg op maat en duidelijkheid belangrijk. Op deze manier hoop ik dat jullie met een goed gevoel op jullie zwangerschap, bevalling en kraambed kunnen terug kijken

Ik ben geregistreerd in het BIG-register nummer: 299 178 464 03 en het kwaliteitsregister voor verloskundigen van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen), de beroepsvereniging voor verloskundigen.


Waarneming

Nienke en Dian zijn de vaste waarneemsters van verloskundigenpraktijk Aine. Indien er door vakantie en vrije dagen geen vaste waarneming is, wordt deze overgenomen door Thirza.

Anti-conceptie spreekuur

Tijdens het anti-conceptie spreekuur ontmoet je Angeliek Visser.

Angeliek Visser

Ik heb de afgelopen 15 jaren zelf een Verloskundigenpraktijk (Ma Lune) gehad waarin ik prachtige leerzame jaren heb beleefd. Naast de verloskundige zorg van spreekuren en diensten, trekken de echoscopie, het klieven van tongriempjes/lipbandjes, Centering Pregnancy en de anticonceptiezorg mij enorm aan. Vanaf september 2018 heb ik de keuze gemaakt om te stoppen bij Ma Lune en een balans te zoeken in alles wat ik leuk vind om te doen. Verder ben ik een 39 jarige moeder van twee heerlijke ondeugende meisjes, Mila (7) en Anouk (5). Beide bevallingen waren thuis in bad waaraan ik hele goede herinneringen heb. We hebben een zwarte Labrador van 1 jaar, Nero, die veel vreugde brengt in ons huis in Tolbert.

In ieder geval leuk om je te ontmoeten en mochten er vragen zijn, beantwoord ik deze graag!

Warme groet,

Angeliek Visser